Om os

Hvem er vi, der bor i Børnehuset?

Mit navn er Camilla Rasmussen & jeg er 30 år. Jeg er gift med Rasmus Rasmussen og sammen har vi to børn: August på 4 år og Alberte på 8 mdr. Vi er en aktiv familie, som deltager i vores lokal samfund i byen, via foreninger og frivilligt arbejde.

 

 Børnehuset - En Familie

Lige som i så mange andre hjem, er vi også en familie, med alt hvad det indebære. At vælge en dagpleje frem for andre tilbud, betyder, at man vælger, et hjem - en familie, som jeres barn skal omgåes, og et hjem som det skal begå sig i, frem for institutionalisering der forekommer ved fx en vuggestue. Vi skaber hjemmelige og trygge rammer for jeres barn/børn, med præget af familie, tryghed, glæde og en fast base at finde ro i. 

 

`Natur`lig fagperson

Jeg er uddannet innovations -og naturpædagog. Det vil sige at jeg gennem min uddannelse har arbejdet med at have en nytænkende tankegang og tilgang til pædagogiske tiltag og opgaver.

Jeg er et stort naturmenneske & derfor vil hverdagen i min dagpleje også være præget af netop dette. Naturen og udelivet besidder mange fantastiske egenskaber for sanser, motorik, trivsel og oplevelser - og det skal præge hverdagen i huset her. Dernæst vil jeg fokuserer på økologi i vores omgang med naturen. Børnene og jeg vil i hverdagen udforske fra jord til bord konceptet. Vi skal plante, så, høste og lave mad af de grønsager og frugter vi har og vil plante i vores dejlige frugtfarve og bede.  

Børnehuset Natur & Udeliv

- Hos Camilla Vich Rasmussen

Skippervej 1, Hou

9370 Hals

Email; boernehusethuset.natur@gmail.com

Kontakt: 42 17 94 43

 


Få en mobilvenlig hjemmeside